Pieczony camembert z tymiankiem |
|
Poziom: łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: 4 Krążki sera camembert
4 średnie pieczarkitymianek
olej
nać
sok z cytryny
sól
|
Opis przygotowania: Z folii aluminiowej wykroić 4 kwadraty, takiej wilekości by mona było zawinąć w nie ser. Posmarować je olejem i na każdym położyć krążek sera. Posolić i posypać tymiankiem. Przykryć oczyszczonymi i cienko poszatkowanymi pieczarkami. Zapakować w folię. Wstawić do nagrzanego do temp. 200 stopni piekarnika na ok. 10 minut. Udekorować sałatą i posypać nacią. |
|
Sposób przygotowania: Pieczone |
|
Przepis czytano już 6165 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |