przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Pieczony camembert z tymiankiem

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
4 Krążki sera camembert
4 średnie pieczarkitymianek
olej
nać
sok z cytryny
sól

Opis przygotowania:
Z folii aluminiowej wykroić 4 kwadraty, takiej wilekości by mona było zawinąć w nie ser. Posmarować je olejem i na każdym położyć krążek sera. Posolić i posypać tymiankiem. Przykryć oczyszczonymi i cienko poszatkowanymi pieczarkami. Zapakować w folię. Wstawić do nagrzanego do temp. 200 stopni piekarnika na ok. 10 minut. Udekorować sałatą i posypać nacią.
Sposób przygotowania:  Pieczone
Przepis czytano już 5890 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)















strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin