|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Ryż z grzybami |
|
Poziom: łatwy Głosów: 2 Ocena: 5.00 Składniki: 150 g ryżu,
1 pęczek zielonej pietruszki,
200 g grzybów,
sól,
70 g masła,
pieprz.
|
Opis przygotowania: Ryż ugotować w dużej ilości mało posolonej wody, odcedzić, przelać zimną wodą. Oczyszczone grzyby pokroić w cienkie plasterki, lekko poddusić na maśle, dodać ryż i drobno posiekaną zieloną pietruszkę, przyprawić do smaku solą i pieprzem. |
|
Region: Kuchnia węgierska | Sposób przygotowania: Grillowane | |
Przepis czytano już 9287 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
|
|
|