|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Sałatka z czerwonej kapusty |
|
Poziom: b. łatwy Czas: 40 min. Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: Główka czerwonej kapusty,
1 cebula,
3-4 winne jabłka,
sól, ocet, olej, cukier do smaku
|
Opis przygotowania: Kapustę poszatkować, ugotować w dużej ilości wody z octem i solą, odcedzić na pół ugotowaną. Cebulę pokrajać, jabłka zetrzeć na grubej tarce. Wymieszać kapustę z jabłkami i cebulą, doprawić olejem, octem, solą i cukrem. |
|
Sposób przygotowania: Gotowane | |
Przepis został dodany przez: balbina | Przepis czytano już 4129 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
|
|
|