przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Sałatka z czerwonej kapusty

Poziom: b. łatwy
Czas: 40 min.
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
Główka czerwonej kapusty,
1 cebula,
3-4 winne jabłka,
sól, ocet, olej, cukier do smaku

Opis przygotowania:
Kapustę poszatkować, ugotować w dużej ilości wody z octem i solą, odcedzić na pół ugotowaną. Cebulę pokrajać, jabłka zetrzeć na grubej tarce. Wymieszać kapustę z jabłkami i cebulą, doprawić olejem, octem, solą i cukrem.
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis został dodany przez:  balbina
Przepis czytano już 4129 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)















strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin