przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Sałatka pomidorowa

Poziom: b. łatwy
Czas: 5 min.
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
500 g pomidorów,
pieprz,
1 pęczek koperku,
olej,
sól,
sok z 1 cytryny.

Opis przygotowania:
Jednakowo duże, twarde pomidory pokroić w plasterki, ułożyć na półmisku, posolić, posypać pieprzem i drobno posiekanym koperkiem, skropić olejem i polać rozcieńczonym sokiem z cytryny. Zamiast cytryny można użyć octu (z wodą).
Region:  Kuchnia węgierska
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis czytano już 5713 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin