Shake orzechowo-czekoladowy (ferrero) | 
	 | 
		Poziom: łatwy Czas: 5 min. Porcji: 2-3 Głosów: 2 Ocena: 4.50  Składniki: - lód waniliowy (najlepiej Algida) 1L 
- 4-6 czekoladek Ferrero Rocher 
- szklanka mleka
 
  | 
	Opis przygotowania: Do blendera wrzucić czekoladki Ferrero, wlać mleko i zmieszać oba składniki tak aby czekoladki były zmielone. Następnie dodawać po trochę loda i mieszać.  
Zamiast Ferrero można dodać tańsze odpowiedniki ale osobiście polecam nic nie zmieniać. | 
	 | 
	| Sposób przygotowania:  Na zimno | 
	 | 
	| Przepis został dodany przez:  moniczka07 | 
	| Przepis czytano już 6484 razy. | 
	 | 
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |