Shake orzechowo-czekoladowy (ferrero) |
|
Poziom: łatwy Czas: 5 min. Porcji: 2-3 Głosów: 2 Ocena: 4.50 Składniki: - lód waniliowy (najlepiej Algida) 1L
- 4-6 czekoladek Ferrero Rocher
- szklanka mleka
|
Opis przygotowania: Do blendera wrzucić czekoladki Ferrero, wlać mleko i zmieszać oba składniki tak aby czekoladki były zmielone. Następnie dodawać po trochę loda i mieszać.
Zamiast Ferrero można dodać tańsze odpowiedniki ale osobiście polecam nic nie zmieniać. |
|
Sposób przygotowania: Na zimno |
|
Przepis został dodany przez: moniczka07 |
Przepis czytano już 5753 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |