|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Surówka biało-czerwona |
|
Poziom: b. łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: 2 średnio pory,
2 jabłka,
1 strąk czerwonej papryki,
100 ml majonezu,
szczypta ostrej czerwonej papryki,
sól i pieprz,
3 łyżki posiekanych orzechów.
|
Opis przygotowania: Wymieszać w salaterce pokrojone w plasterki pory, jabłka pokrojone w zapałkę i pociętą w paseczki paprykę. Posypać solą, pieprzem i papryką. Wlać majonez, jeszcze raz wymieszać i posypać orzechami. Podawać do pieczonej lub smażonej wołowiny. |
|
|
Przepis czytano już 5297 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
|
|
|