przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Surówka biało-czerwona

Poziom: b. łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
2 średnio pory,
2 jabłka,
1 strąk czerwonej papryki,
100 ml majonezu,
szczypta ostrej czerwonej papryki,
sól i pieprz,
3 łyżki posiekanych orzechów.

Opis przygotowania:
Wymieszać w salaterce pokrojone w plasterki pory, jabłka pokrojone w zapałkę i pociętą w paseczki paprykę. Posypać solą, pieprzem i papryką. Wlać majonez, jeszcze raz wymieszać i posypać orzechami. Podawać do pieczonej lub smażonej wołowiny.
Przepis czytano już 5297 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)















strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin