przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Tatar śledziowy

Poziom: łatwy
Głosów: 2
Ocena: 3.00
Składniki:
- 500 g płatów śledziowych
- 250 g cebuli
- 3 jaja ugotowane na twardo
- 4 łyżki oliwy lub oleju
- ocet
- cukier
- sól

Opis przygotowania:
Śledzie i obrane jaja drobno posiekać, cebulę pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki połączyć i dokładnie wymieszać. Doprawić solą, octem, oliwą, cukrem i jeszcze raz wymieszać. Podawać z razowym pieczywem.
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis czytano już 5734 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)















strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin