| Zupa niewolników | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: b. łatwyCzas: 30 min.
 Porcji: 5
 Głosów: 0Ocena: 0.00
- puszka czerwonej fasoli w zalewie
 - 120g mięsa mielonego wołowego
 - duża cebula
 - 2 kostki rosołowe z kury
 - sół, pieprz
 - słodka i ostra papryka
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Rozpuść 2 kostki rosołowe w litrze zagotowanej wody. wrzuci rozdrobione mięso, odsączona fasole i grubo pokrojoną w kostkę cebulę. Gotuj koło 20 minut, zmiksuj, przypraw do smaku.
 | 
	|  | 
	| Sposób przygotowania:  Gotowane | 
	|  | 
	| Przepis został dodany przez:  intruz | 
	| Przepis czytano już 5858 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |