Zupa niewolników |
|
Poziom: b. łatwy Czas: 30 min. Porcji: 5 Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - puszka czerwonej fasoli w zalewie
- 120g mięsa mielonego wołowego
- duża cebula
- 2 kostki rosołowe z kury
- sół, pieprz
- słodka i ostra papryka
|
Opis przygotowania: Rozpuść 2 kostki rosołowe w litrze zagotowanej wody. wrzuci rozdrobione mięso, odsączona fasole i grubo pokrojoną w kostkę cebulę. Gotuj koło 20 minut, zmiksuj, przypraw do smaku. |
|
Sposób przygotowania: Gotowane |
|
Przepis został dodany przez: intruz |
Przepis czytano już 5327 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |