przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Zupa niewolników

Poziom: b. łatwy
Czas: 30 min.
Porcji: 5
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- puszka czerwonej fasoli w zalewie
- 120g mięsa mielonego wołowego
- duża cebula
- 2 kostki rosołowe z kury
- sół, pieprz
- słodka i ostra papryka

Opis przygotowania:
Rozpuść 2 kostki rosołowe w litrze zagotowanej wody. wrzuci rozdrobione mięso, odsączona fasole i grubo pokrojoną w kostkę cebulę. Gotuj koło 20 minut, zmiksuj, przypraw do smaku.
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis został dodany przez:  intruz
Przepis czytano już 4838 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)















strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin