przepisy kulinarne
  
Zapomniaem hasa





Zupa z rybnych płatów

Poziom: atwy
Gosw: 1
Ocena: 1.00
Skadniki:
- 4 płaty rybne
- 1.5 - 2 l wody
- listek laurowy
- 2 pokrojone cebule
- 2 marchewki
- 0.5 pora
- sok z dwóch cytryn
- 10 ziarnek pieprzu
- 100 ml białego wina
- 6 grzybków drobno posiekanych
- pietruszka drobno posiekana

Opis przygotowania:
Wszystko razem gotować 6 - 8 min. Płaty wyjąć, odfiletować i dalej gotować w zupie. Dodać do smaku sól, pieprz i odrobinę winiaku.
Region:  kuchnia skandynawska
Przepis czytano ju 5080 razy.
 dodaj swoje zdjcie tej potrawy (zdj: 0)
 napisz swj komentarz (wpisw: 0)

















strona gwna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin