przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Zupa z rybnych płatów

Poziom: łatwy
Głosów: 1
Ocena: 1.00
Składniki:
- 4 płaty rybne
- 1.5 - 2 l wody
- listek laurowy
- 2 pokrojone cebule
- 2 marchewki
- 0.5 pora
- sok z dwóch cytryn
- 10 ziarnek pieprzu
- 100 ml białego wina
- 6 grzybków drobno posiekanych
- pietruszka drobno posiekana

Opis przygotowania:
Wszystko razem gotować 6 - 8 min. Płaty wyjąć, odfiletować i dalej gotować w zupie. Dodać do smaku sól, pieprz i odrobinę winiaku.
Region:  kuchnia skandynawska
Przepis czytano już 4634 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin