|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Gniazdka szpinakowe |  |  |  | Składniki:Poziom: łatwy Głosów: 0Ocena: 0.00
1 kg szpinaku,
 75 g masła,
 4 - 5 jajek,
 sól,
 olej.
 
 
 |  | Opis przygotowania: Umyty szpinak pokroić drobno i dusić w maśle. Posolić, przerzucić do blachy do pieczenia, posmarowanej olejem i formować gniazdka. Do każdego gniazdka wlać po jajku i je posolić. Danie piec w mocno podgrzanej kuchence przez ok. 5 min. Danie podawać gorące. Szpinak możemy zastąpić pokrzywą.
 |  |  |  | Region:  Kuchnia bułgarska |  | Sposób przygotowania:  Zapiekane |  |  |  | Przepis czytano już 9325 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |