|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Tatar ze śledzia |
|
Poziom: łatwy Głosów: 3 Ocena: 5.00 Składniki: - 60 dkg śledzi
- 15 dkg cebuli
- 15 dkg czerwonej papryki
- 15 dkg świeżego ogórka
- 2 żółtka
- sól
- pieprz do smaku
|
Opis przygotowania: Wymoczone płaty śledziowe drobno posiekać, dodać pokrojone w drobną kostkę: surową cebulę, świeżą czerwoną paprykę oraz świeży ogórek. Do masy dodać dwa żółtka, sól, pieprz do smaku i wymieszać. |
|
Region: Kuchnia żydowska | |
Przepis czytano już 10982 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|