| 
		
 
 
  | 
		
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	Tatar ze śledzia |  
	 |  
		Poziom: łatwy Głosów: 3 Ocena: 5.00  Składniki: - 60 dkg śledzi 
- 15 dkg cebuli 
- 15 dkg czerwonej papryki 
- 15 dkg świeżego ogórka 
- 2 żółtka 
- sól 
- pieprz do smaku
 
  |  
	Opis przygotowania: Wymoczone płaty śledziowe drobno posiekać, dodać pokrojone w drobną kostkę: surową cebulę, świeżą czerwoną paprykę oraz świeży ogórek. Do masy dodać dwa żółtka, sól, pieprz do smaku i wymieszać. |  
	 |  
	| Region:  Kuchnia żydowska |  	 |  
		| Przepis czytano już 11877 razy. |  
	 |  
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
  
Twoje zdjęcie tej potrawy  
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
  
  
  
		
		 | 
		
										
						 
						
			 
 
 
 
  
			 
                        			
			 
		 | 
		 |