przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Tatar ze śledzia

Poziom: łatwy
Głosów: 3
Ocena: 5.00
Składniki:
- 60 dkg śledzi
- 15 dkg cebuli
- 15 dkg czerwonej papryki
- 15 dkg świeżego ogórka
- 2 żółtka
- sól
- pieprz do smaku

Opis przygotowania:
Wymoczone płaty śledziowe drobno posiekać, dodać pokrojone w drobną kostkę: surową cebulę, świeżą czerwoną paprykę oraz świeży ogórek. Do masy dodać dwa żółtka, sól, pieprz do smaku i wymieszać.
Region:  Kuchnia żydowska
Przepis czytano już 9682 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin