|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Majonez czosnkowy |  |  |  | Składniki:Poziom: średni Głosów: 2Ocena: 5.00
- 250 g majonezu
 - 4 - 7 ząbków czosnku
 - łyżka soku z cytryny
 - mielony biały pieprz
 
 
 |  | Opis przygotowania: Czosnek obrać, wycisnąć przez praskę lub rozgnieść i starannie przetrzeć. Dodawać mieszając do gotowego majonezu, na zmianę z sokiem cytrynowym. Wsypać szczyptę pieprzu. Rozetrzeć. Podawać do mięs i ryb na zimno lub do owoców morza.
 |  |  |  |  |  | Przepis czytano już 5926 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |