|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Dip pomidorowy |
|
Poziom: b. łatwy Głosów: 2 Ocena: 2.00 Składniki: - 1 szkl. gęstego przecieru (ale nie koncentratu) pomidorowego
- 0.5 szkl. majonezu
- 2/3 szkl. śmietany 12%
- po łyżeczce sproszkowanej ostrej i słodkiej papryki
- łyżka posiekanej natki pietruszki
|
Opis przygotowania: Przecier pomidorowy połączyć z majonezem, wlać śmietanę, przyprawić papryką, bardzo starannie wymieszać lub zmiksować, dodać natkę. |
|
|
Przepis czytano już 5104 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|