przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Dip pomidorowy

Poziom: b. łatwy
Głosów: 2
Ocena: 2.00
Składniki:
- 1 szkl. gęstego przecieru (ale nie koncentratu) pomidorowego
- 0.5 szkl. majonezu
- 2/3 szkl. śmietany 12%
- po łyżeczce sproszkowanej ostrej i słodkiej papryki
- łyżka posiekanej natki pietruszki

Opis przygotowania:
Przecier pomidorowy połączyć z majonezem, wlać śmietanę, przyprawić papryką, bardzo starannie wymieszać lub zmiksować, dodać natkę.
Przepis czytano już 5167 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin