|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Lin smażony |
|
Poziom: łatwy Głosów: 2 Ocena: 4.50 Składniki: - 1 kg lina
- 4 dkg mąki
- tłuszcz do smażenia
- sól
- pieprz do smaku
|
Opis przygotowania: Oczyszczonego i wypatroszonego lina umyć, przekrajać wzdłuż na połówki usuwając kości kręgosłupa, płetwy i ogon, pokrajać na porcje, posypać pieprzem i pozostawić w chłodnym miejscu na 30 min. Następnie posypać solą i mąką, usmażyć. |
|
Sposób przygotowania: Smażone | |
Przepis czytano już 8409 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|