przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Lin smażony

Poziom: łatwy
Głosów: 2
Ocena: 4.50
Składniki:
- 1 kg lina
- 4 dkg mąki
- tłuszcz do smażenia
- sól
- pieprz do smaku

Opis przygotowania:
Oczyszczonego i wypatroszonego lina umyć, przekrajać wzdłuż na połówki usuwając kości kręgosłupa, płetwy i ogon, pokrajać na porcje, posypać pieprzem i pozostawić w chłodnym miejscu na 30 min. Następnie posypać solą i mąką, usmażyć.
Sposób przygotowania:  Smażone
Przepis czytano już 8050 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin