|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Raki z wody |
|
Poziom: łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: 25 - 30 raków,
pęczek koperku,
pęczek natki pietruszki,
sól do smaku.
|
Opis przygotowania: Raki wyszorować szczoteczką pod bieżącą wodą trzymając ręką za korpus. Następnie wyciągnąć z ogona środkową płetwę razem z czarną kiszeczką, włożyć do wrzącej wody, osolonej wody z dodatkiem zieleniny, gotować ok. 15 min. pod przykryciem. Ugotowane raki wyjąć łyżką cedzakową, ułożyć na półmisku, udekorować liśćmi zielonej sałaty. |
|
Sposób przygotowania: Gotowane | |
Przepis czytano już 5194 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|