|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Masło czosnkowe |
|
Poziom: b. łatwy Czas: 10 min. Głosów: 4 Ocena: 3.75 Składniki: - 4 - 5 ząbków czosnku
- 0.25 kostki masła
- pół łyżeczki soli
|
Opis przygotowania: Ząbki czosnku obrać i drobno pokroić, następnie utrzeć z solą w porcelanowym moździerzu, dodać masło i jeszcze razem utrzeć. Uformować masło czosnkowe w foremną kostkę, schłodzić. Podawać do smarowania pieczywa, szczególnie razowego chleba. |
|
|
Przepis czytano już 10805 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|