przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Masło czosnkowe

Poziom: b. łatwy
Czas: 10 min.
Głosów: 4
Ocena: 3.75
Składniki:
- 4 - 5 ząbków czosnku
- 0.25 kostki masła
- pół łyżeczki soli

Opis przygotowania:
Ząbki czosnku obrać i drobno pokroić, następnie utrzeć z solą w porcelanowym moździerzu, dodać masło i jeszcze razem utrzeć. Uformować masło czosnkowe w foremną kostkę, schłodzić. Podawać do smarowania pieczywa, szczególnie razowego chleba.
Przepis czytano już 10784 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin