|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Dip paprykowy |  |  |  | Składniki:Poziom: b. łatwy Głosów: 0Ocena: 0.00
- 25 dkg serka homogenizowanego lub 20 dkg twarogu
 - 2 łyżki mleka
 - strąk czerwonej papryki
 - ćwierć łyżki pieprzu cayenne lub kilka kropli tabasco
 - pęczek szczypiorku
 - odrobina sosu worcester lub sojowego
 - pieprz
 
 
 |  | Opis przygotowania: Twarożek lub krem utarty z twarogu i mleka doprawić sosem worcester lub sojowym oraz cayenne albo tabasco. Paprykę oczyścić, opłukać, pokroić w drobną kostkę, wyłożyć na sitko, przelać najpierw wrzątkiem, a potem zimną wodą, osączyć i dodać do serka. Dołożyć posiekany szczypiorek, wymieszać.
 |  |  |  |  |  | Przepis czytano już 5865 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |