|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Dip paprykowy |
|
Poziom: b. łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - 25 dkg serka homogenizowanego lub 20 dkg twarogu
- 2 łyżki mleka
- strąk czerwonej papryki
- ćwierć łyżki pieprzu cayenne lub kilka kropli tabasco
- pęczek szczypiorku
- odrobina sosu worcester lub sojowego
- pieprz
|
Opis przygotowania: Twarożek lub krem utarty z twarogu i mleka doprawić sosem worcester lub sojowym oraz cayenne albo tabasco. Paprykę oczyścić, opłukać, pokroić w drobną kostkę, wyłożyć na sitko, przelać najpierw wrzątkiem, a potem zimną wodą, osączyć i dodać do serka. Dołożyć posiekany szczypiorek, wymieszać. |
|
|
Przepis czytano już 5142 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|