|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Dip wiosenny |
|
Poziom: b. łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - 3 jaja
- 15 dag serka homogenizowanego
- 3 rzodkiewki
- 3 - 4 łyżki słodkiej śmietany
- pół pęczka szczypiorku lub koperku
- sól
|
Opis przygotowania: Jaja ugotować na twardo, ostudzić. Żółtka staranie rozgnieść widelcem, a białka drobno pokroić. Serek połączyć ze śmietaną, dodać do rozdrobnionych jaj i rzodkiewek startych na tarce do jarzyn, wymieszać z posiekaną zieleniną, przyprawić do smaku solą. |
|
|
Przepis czytano już 5228 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|