|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Dip wiosenny |  |  |  | Składniki:Poziom: b. łatwy Głosów: 0Ocena: 0.00
- 3 jaja
 - 15 dag serka homogenizowanego
 - 3 rzodkiewki
 - 3 - 4 łyżki słodkiej śmietany
 - pół pęczka szczypiorku lub koperku
 - sól
 
 
 |  | Opis przygotowania: Jaja ugotować na twardo, ostudzić. Żółtka staranie rozgnieść widelcem, a białka drobno pokroić. Serek połączyć ze śmietaną, dodać do rozdrobnionych jaj i rzodkiewek startych na tarce do jarzyn, wymieszać z posiekaną zieleniną, przyprawić do smaku solą.
 |  |  |  |  |  | Przepis czytano już 5883 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |