przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Dip wiosenny

Poziom: b. łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 3 jaja
- 15 dag serka homogenizowanego
- 3 rzodkiewki
- 3 - 4 łyżki słodkiej śmietany
- pół pęczka szczypiorku lub koperku
- sól

Opis przygotowania:
Jaja ugotować na twardo, ostudzić. Żółtka staranie rozgnieść widelcem, a białka drobno pokroić. Serek połączyć ze śmietaną, dodać do rozdrobnionych jaj i rzodkiewek startych na tarce do jarzyn, wymieszać z posiekaną zieleniną, przyprawić do smaku solą.
Przepis czytano już 5189 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin