|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Legumina z jabłek |
|
Poziom: średni Głosów: 1 Ocena: 3.00 Składniki: - 4 - 8 jabłek (zależnie od wielkości)
- 1 kieliszek rumu
- 1 łyżka cukru
- gotowana skórka pomarańczowa
|
Opis przygotowania: Jabłka umyć, wydrążyć z nich gniazda nasienne, do każdego włożyć trochę cukru, wlać rumu, posypać posiekaną skórką pomarańczową. Ułożyć jabłka w perforowanej wkładce, wstawić ją do szybkowaru, do którego wlać 1 szklankę wody. Zamknąć szybkowar i ogrzewać 10 min. Od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego. |
|
Sposób przygotowania: Szybkowar | |
Przepis czytano już 7520 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|