przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Guacamole argentyńskie

Poziom: łatwy
Głosów: 1
Ocena: 3.00
Składniki:
- 1 awokado
- 4 łyżki soku z limonki
- cebula
- ząbek czosnku
- sos tabasco
- pomidor
- świeża kolendra
- 1 łyżka oliwy
- sól
- pieprz

Opis przygotowania:
Rozgnieść awokado, polać sokiem. Pomidor obrać ze skóry, pokroić w kostkę. Cebulę drobno pokroić, czosnek też. Wlać oliwę, przyprawić. Posypać posiekaną kolendrą.
Region:  Pozostałe
Przepis czytano już 6482 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin