|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Guacamole argentyńskie |
|
Poziom: łatwy Głosów: 1 Ocena: 3.00 Składniki: - 1 awokado
- 4 łyżki soku z limonki
- cebula
- ząbek czosnku
- sos tabasco
- pomidor
- świeża kolendra
- 1 łyżka oliwy
- sól
- pieprz
|
Opis przygotowania: Rozgnieść awokado, polać sokiem. Pomidor obrać ze skóry, pokroić w kostkę. Cebulę drobno pokroić, czosnek też. Wlać oliwę, przyprawić. Posypać posiekaną kolendrą. |
|
Region: Pozostałe | |
Przepis czytano już 6482 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|