przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Guacamole argentyńskie

Poziom: łatwy
Głosów: 1
Ocena: 3.00
Składniki:
- 1 awokado
- 4 łyżki soku z limonki
- cebula
- ząbek czosnku
- sos tabasco
- pomidor
- świeża kolendra
- 1 łyżka oliwy
- sól
- pieprz

Opis przygotowania:
Rozgnieść awokado, polać sokiem. Pomidor obrać ze skóry, pokroić w kostkę. Cebulę drobno pokroić, czosnek też. Wlać oliwę, przyprawić. Posypać posiekaną kolendrą.
Region:  Pozostałe
Przepis czytano już 6483 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin