|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Majonez pikantny |
|
Poziom: b. łatwy Czas: 15 min. Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - 250 g majonezu
- łyżeczka musztardy
- 6 filetów anchois lub koreczków helskich
- słodka cebulka (szalotka)
|
Opis przygotowania: Cebulkę obrać, drobno posiekać, filety anchois lub koreczki helskie drobno pokroić, wymieszać z majonezem i musztardą. Podawać do cielęciny na zimno i potraw rybnych. |
|
|
Przepis czytano już 5270 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|