przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Majonez pikantny

Poziom: b. łatwy
Czas: 15 min.
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 250 g majonezu
- łyżeczka musztardy
- 6 filetów anchois lub koreczków helskich
- słodka cebulka (szalotka)

Opis przygotowania:
Cebulkę obrać, drobno posiekać, filety anchois lub koreczki helskie drobno pokroić, wymieszać z majonezem i musztardą. Podawać do cielęciny na zimno i potraw rybnych.
Przepis czytano już 4898 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin