|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Majonez pikantny |  |  |  | Składniki:Poziom: b. łatwyCzas: 15 min.
 Głosów: 0Ocena: 0.00
- 250 g majonezu
 - łyżeczka musztardy
 - 6 filetów anchois lub koreczków helskich
 - słodka cebulka (szalotka)
 
 
 |  | Opis przygotowania: Cebulkę obrać, drobno posiekać, filety anchois lub koreczki helskie drobno pokroić, wymieszać z majonezem i musztardą. Podawać do cielęciny na zimno i potraw rybnych.
 |  |  |  |  |  | Przepis czytano już 5922 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 
 
 
 
 Wasze komentarze 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |