|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Krupnik gryczany |
|
Poziom: łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - 20 dkg kaszy gryczanej
- 20 dkg surowego boczku
- włoszczyzna
- 40 dkg ziemniaków
- natka pietruszki
- sól
|
Opis przygotowania: Pokrojony boczek zalać w garnku zimną wody, dodać kaszę, rozdrobnione warzywa. Gotować na małym ogniu. Gdy kasza będzie miękka, wrzucić pokrojone w kostkę ziemniaki, posolić i gotować jeszcze kilka minut. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki. |
|
|
Przepis czytano już 4005 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|