przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Krupnik gryczany

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 20 dkg kaszy gryczanej
- 20 dkg surowego boczku
- włoszczyzna
- 40 dkg ziemniaków
- natka pietruszki
- sól

Opis przygotowania:
Pokrojony boczek zalać w garnku zimną wody, dodać kaszę, rozdrobnione warzywa. Gotować na małym ogniu. Gdy kasza będzie miękka, wrzucić pokrojone w kostkę ziemniaki, posolić i gotować jeszcze kilka minut. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.
Przepis czytano już 3791 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin