przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Masło pietruszkowe

Poziom: b. łatwy
Czas: 15 min.
Porcji: kostka
Głosów: 3
Ocena: 2.33
Składniki:
- 2 łyżki drobno posiekanej pietruszki
- 0.25 kostki masła
- sól

Opis przygotowania:
Drobno posiekaną zieloną pietruszkę rozetrzeć w moździerzu porcelanowym z odrobiną soli, a następnie utrzeć z masłem. Uformować kostkę, chłodzić, podawać do pieczywa.
Przepis czytano już 8327 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin