|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Masło pietruszkowe |
|
Poziom: b. łatwy Czas: 15 min. Porcji: kostka Głosów: 3 Ocena: 2.33 Składniki: - 2 łyżki drobno posiekanej pietruszki
- 0.25 kostki masła
- sól
|
Opis przygotowania: Drobno posiekaną zieloną pietruszkę rozetrzeć w moździerzu porcelanowym z odrobiną soli, a następnie utrzeć z masłem. Uformować kostkę, chłodzić, podawać do pieczywa. |
|
|
Przepis czytano już 8327 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|