przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Masło pietruszkowe

Poziom: b. łatwy
Czas: 15 min.
Porcji: kostka
Głosów: 3
Ocena: 2.33
Składniki:
- 2 łyżki drobno posiekanej pietruszki
- 0.25 kostki masła
- sól

Opis przygotowania:
Drobno posiekaną zieloną pietruszkę rozetrzeć w moździerzu porcelanowym z odrobiną soli, a następnie utrzeć z masłem. Uformować kostkę, chłodzić, podawać do pieczywa.
Przepis czytano już 7984 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin