|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Cynadry wołowe |
|
Poziom: łatwy Głosów: 2 Ocena: 4.00 Składniki: - 0.5 kg cynadrów
- 4 dkg masła
- 5 dkg cebuli
- kostka bulionowa
- sól
- pieprz
- 3 g tartego ususzonego chleba
|
Opis przygotowania: Cynadry obgotować w wodzie, a następnie wyżyłować, pokrajać w plasterki, włożyć do rondla. Dodać masło, pokrajaną cebulę i dusić na wolnym ogniu, podlewając rosołem z kostki bulionowej. Posolić, dodać pieprz. Gdy będą miękkie, zasypać odrobiną tartego chleba i wydać na stół. |
|
Sposób przygotowania: Duszone | |
Przepis czytano już 9577 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|