przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Cynadry wołowe

Poziom: łatwy
Głosów: 2
Ocena: 4.00
Składniki:
- 0.5 kg cynadrów
- 4 dkg masła
- 5 dkg cebuli
- kostka bulionowa
- sól
- pieprz
- 3 g tartego ususzonego chleba

Opis przygotowania:
Cynadry obgotować w wodzie, a następnie wyżyłować, pokrajać w plasterki, włożyć do rondla. Dodać masło, pokrajaną cebulę i dusić na wolnym ogniu, podlewając rosołem z kostki bulionowej. Posolić, dodać pieprz. Gdy będą miękkie, zasypać odrobiną tartego chleba i wydać na stół.
Sposób przygotowania:  Duszone
Przepis czytano już 9605 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin