| 
		
 
 
  | 
		
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	Pikantny przekładaniec serowy |  
	 |  
		  Poziom: łatwy Czas: 10 min. Porcji: 4 Głosów: 0 Ocena: 0.00  Składniki: - 8 średniej grubości plasterków sera salami 
- 4 okrągłe plastry kiełbasy szynkowej lub krakowskiej parzonej 
- 4 plasterki świeżego ogórka 
- łyżka pasty pomidorowej 
- łyżka gęstej, kwaśnej kremówki 
- łyżka posiekanego koperku 
- pomidor i zielenina do przybrania
 
  |  
	Opis przygotowania: Pomiędzy plasterki sera wkładamy plaster wędliny i ogórka, lekko uciskamy, wierzch smarujemy pastą pomidorową, przybieramy dekoracyjnie dużym kleksem śmietany wymieszanej z koperkiem. Podajemy nie później niż 15 min po przygotowaniu, na porcjowym talerzyku przybranym cząstkami pomidora i zieleniną |  
	 |  
	Opis / Uwagi: średniokaloryczne, średnodrogie - KUCHNIA POLSKA, Ewa Aszkiewicz, wyd.Publicat, fot.Mirosław Baryga |  
		 |  	 |  
		| Przepis czytano już 7448 razy. |  
	 |  
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
  
Twoje zdjęcie tej potrawy  
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
  
  
  
		
		 | 
		
										
						 
						
			 
 
 
 
  
			 
                        			
			 
		 | 
		 |