Pomarańcza z grilla |
|
Poziom: b. łatwy Czas: 5 min. Porcji: 2 Głosów: 1 Ocena: 2.00 Składniki: - 4 plastry pomarańczy (po 0,5 cm)
- papryka mielona
- sól
- pieprz mielony
|
Opis przygotowania: Plastry pomarańczy posypać przyprawami i zostawić na 20 minut. Rozgrzać elektryczny grill. Piec pomarańcze po 2 minuty z każdej strony . |
|
Opis / Uwagi: Egzotyczny dodatek do drugich dań , szczególnie do potraw z grilla. |
|
Region: Kuchnia tajska |
Sposób przygotowania: Grillowane |
|
Przepis został dodany przez: babciagramolka |
Przepis czytano już 8936 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |