| Pomarańcza z grilla | 
	|  | 
		| Składniki: Poziom:
  b. łatwyCzas:  5 min.Porcji:  2Głosów: 1Ocena: 2.00
- 4 plastry pomarańczy (po 0,5  cm)
 - papryka mielona
 - sól
 - pieprz mielony
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Plastry pomarańczy posypać przyprawami i zostawić na 20 minut. Rozgrzać elektryczny grill. Piec pomarańcze po 2 minuty z każdej strony .
 | 
	|  | 
	| Opis / Uwagi: Egzotyczny dodatek do drugich dań , szczególnie do potraw z grilla.
 | 
		|  | 
| Region:  Kuchnia tajska | 
| Sposób przygotowania:  Grillowane | 
	|  | 
	| Przepis został dodany przez:  babciagramolka | 
	| Przepis czytano już 9787 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |