Surówka z brzoskwini, arbuza i zielonej papryki |
|
Poziom: b. łatwy Czas: 5 min. Porcji: 2 Głosów: 2 Ocena: 3.00 Składniki: - 2 połówki brzoskwini z syropu pokrojone w kostkę
- 1/2 szklanki pokrojonego w kostkę arbuza
- 1/2 zielonej papryki pokrojonej w drobną kostkę
- 1 łyżka oliwy
- sok z cytryny
- sól
- grubo mielony czarny pieprz
|
Opis przygotowania: Brzoskwinię , arbuz i zieloną paprykę wymieszać . Dodać oliwę i doprawić solą , pieprzem i sokiem z cytryny . |
|
Opis / Uwagi: Doskonała winno-słodka surówka do drobiu z grilla. |
|
Region: Kuchnia polska |
Sposób przygotowania: Na zimno |
|
Przepis został dodany przez: babciagramolka |
Przepis czytano już 5490 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |