przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Surówka z brzoskwini, arbuza i zielonej papryki


Poziom: b. łatwy
Czas: 5 min.
Porcji: 2
Głosów: 2
Ocena: 3.00
Składniki:
- 2 połówki brzoskwini z syropu pokrojone w kostkę
- 1/2 szklanki pokrojonego w kostkę arbuza
- 1/2 zielonej papryki pokrojonej w drobną kostkę
- 1 łyżka oliwy
- sok z cytryny
- sól
- grubo mielony czarny pieprz

Opis przygotowania:
Brzoskwinię , arbuz i zieloną paprykę wymieszać . Dodać oliwę i doprawić solą , pieprzem i sokiem z cytryny .
Opis / Uwagi:
Doskonała winno-słodka surówka do drobiu z grilla.
Region:  Kuchnia polska
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis został dodany przez:  babciagramolka
Przepis czytano już 5496 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin