| Zupa cebulowa z tofu | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: łatwy Głosów: 0Ocena: 0.00
- 2 łyżki oleju
 - 4 duże cebule
 - 1,5-2 szklanki wody lub wywaru z warzyw
 - 300 g tofu pokrojonego w kostkę
 - 3 łyżki sosu sojowego
 - 60 g utartego żółtego sera
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Cebulę udusić na oleju do miękkości, po czym zalać wodą wymieszaną z sosem sojowym. Lekko przestudzić i zmiksować. Dodać tofu i doprowadzić do wrzenia. Zupę porozlewać do miseczek do zapiekania i posypaną żółtym serem zapiec około 20 min. w piekarniku.
 | 
	|  | 
	| Sposób przygotowania:  Gotowane | 
	|  | 
	| Przepis został dodany przez:  olapiprek | 
	| Przepis czytano już 5354 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |