przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Zupa cebulowa z tofu

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 2 łyżki oleju
- 4 duże cebule
- 1,5-2 szklanki wody lub wywaru z warzyw
- 300 g tofu pokrojonego w kostkę
- 3 łyżki sosu sojowego
- 60 g utartego żółtego sera

Opis przygotowania:
Cebulę udusić na oleju do miękkości, po czym zalać wodą wymieszaną z sosem sojowym. Lekko przestudzić i zmiksować. Dodać tofu i doprowadzić do wrzenia. Zupę porozlewać do miseczek do zapiekania i posypaną żółtym serem zapiec około 20 min. w piekarniku.
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis został dodany przez:  olapiprek
Przepis czytano już 4745 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin