przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Sałatka z arbuzem i fetą bd


Poziom: łatwy
Czas: 30 min.
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 1/2 kg arbuza
- 25 dag sera feta (może być bundz)
- 2 łyżki oleju z pestek winogron (olej może być inny, też będzie dobre)
- szczypta pieprzu czarnego
- garść kolendry (świeże liście)

Opis przygotowania:
Arbuza (oczywiście tylko czerwoną część, z usuniętymi pestkami) pokrój na kostkę o boku 2 cm.
Fetę pokrój na kostkę dwa razy mniejszą od arbuza.
Kostki fety i arbuza wrzuć do miski, polej olejem, posyp pieprzem i dodaj listki kolendry.
Delikatnie wymieszaj. Od razu pałaszuj, nie ma co czekać.
Doskonale odświeża!
Region:  Kuchnia polska
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis został dodany przez:  adam
Przepis czytano już 6816 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin