|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Królewski deser |
|
Poziom: średni Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - 12 bezików
- 1 szklanka śmietanki kremówki
- 3 łyżki cukru
- 30 dag miękkich owoców (truskawki, jagody, maliny, jeżyny)
|
Opis przygotowania: Owoce zmiksować z cukrem. Bezy ułożyć w salaterce, polać śmietaną, udekorować zmiksowanymi owocami. Jeść natychmiast po przyrządzeniu. |
|
|
Przepis został dodany przez: termar | Przepis czytano już 4668 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|