przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Królewski deser

Poziom: średni
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 12 bezików
- 1 szklanka śmietanki kremówki
- 3 łyżki cukru
- 30 dag miękkich owoców (truskawki, jagody, maliny, jeżyny)

Opis przygotowania:
Owoce zmiksować z cukrem. Bezy ułożyć w salaterce, polać śmietaną, udekorować zmiksowanymi owocami. Jeść natychmiast po przyrządzeniu.
Przepis został dodany przez:  termar
Przepis czytano już 4669 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin