|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Nalewka na miodzie |  |  |  | Składniki:Poziom: średni Głosów: 6Ocena: 3.17
- 0.5 l spirytusu
 - 100 g miodu spadziowego
 - 0.25 l wody (dobrej)
 
 
 |  | Opis przygotowania: Miód powoli rozpuść w spirytusie (wcale nie jest to takie proste), dodaj wodę. Jak ktoś lubi można dodać trochę cytrynki.
 |  |  |  | Opis / Uwagi: Po wypiciu efekty są następujące: W małych ilościach - grzeje, w średnich - leczy, w większych - zabija świadomość, ale rano głowa nie boli.
 |  |  |  | Region:  Kuchnia polska |  |  |  | Przepis czytano już 11035 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |