przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Nalewka na miodzie

Poziom: średni
Głosów: 6
Ocena: 3.17
Składniki:
- 0.5 l spirytusu
- 100 g miodu spadziowego
- 0.25 l wody (dobrej)

Opis przygotowania:
Miód powoli rozpuść w spirytusie (wcale nie jest to takie proste), dodaj wodę. Jak ktoś lubi można dodać trochę cytrynki.
Opis / Uwagi:
Po wypiciu efekty są następujące: W małych ilościach - grzeje, w średnich - leczy, w większych - zabija świadomość, ale rano głowa nie boli.
Region:  Kuchnia polska
Przepis czytano już 10311 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin