|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Nalewka czosnkowa |  |  |  | Składniki: Poziom:
  łatwyGłosów: 0Ocena: 0.00
- 1 główka czosnku
 - kilka rodzynek
 - 0,75 litra czystej wódki
 
 
 |  | Opis przygotowania: Czosnek obrać i drobno posiekać, zalać wódką i pozostawić w chłodnym, ciemnym miejscu na 14 dni. Następnie przefiltrować do czystej butelki, dodać rodzynki, szczelnie zamknąć i odstawić na 6 miesięcy. Potem zlać płyn znad rodzynek i odstawić na kolejny miesiąc.
 |  |  |  |  |  | Przepis został dodany przez:  termar |  | Przepis czytano już 6740 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |