| Nalewka czosnkowa | 
	|  | 
		| Składniki: Poziom:
  łatwyGłosów: 0Ocena: 0.00
- 1 główka czosnku
 - kilka rodzynek
 - 0,75 litra czystej wódki
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Czosnek obrać i drobno posiekać, zalać wódką i pozostawić w chłodnym, ciemnym miejscu na 14 dni. Następnie przefiltrować do czystej butelki, dodać rodzynki, szczelnie zamknąć i odstawić na 6 miesięcy. Potem zlać płyn znad rodzynek i odstawić na kolejny miesiąc.
 | 
	|  | 
		|  | 
	| Przepis został dodany przez:  termar | 
	| Przepis czytano już 6739 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |