|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Grog tradycyjny |  |  |  | Składniki:Poziom: łatwy Głosów: 3Ocena: 4.67
- 50 ml alkoholu (whisky, ginu, brandy, rumu lub araku)
 - 3 łyżeczki cukru
 - 0.5 cytryny
 - 1 goździk
 - szczypta cynamonu
 - 150 ml wody
 
 
 |  | Opis przygotowania: Cukier rozpuścić w wodzie, wcisnąć do niego sok z cytryny, dodać przyprawy i alkohol. Podgrzać do wrzenia. Podawać bardzo gorący, w szklance z metalowym uchwytem.
 |  |  |  |  |  | Przepis czytano już 6160 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |