przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Grog tradycyjny

Poziom: łatwy
Głosów: 3
Ocena: 4.67
Składniki:
- 50 ml alkoholu (whisky, ginu, brandy, rumu lub araku)
- 3 łyżeczki cukru
- 0.5 cytryny
- 1 goździk
- szczypta cynamonu
- 150 ml wody

Opis przygotowania:
Cukier rozpuścić w wodzie, wcisnąć do niego sok z cytryny, dodać przyprawy i alkohol. Podgrzać do wrzenia. Podawać bardzo gorący, w szklance z metalowym uchwytem.
Przepis czytano już 5458 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin