|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Grog herbaciany |  |  |  | Składniki:Poziom: łatwy Głosów: 1Ocena: 3.00
- 50 ml winiaku
 - 1 łyżeczka herbaty
 - 1 plasterek cytryny
 - 3 kostki cukru
 - 150 ml wody
 
 
 |  | Opis przygotowania: Herbatę zalać 150 ml wrzącej wody, naparzać 6 - 8 min. Napar wlać do szklanki z metalowym uchwytem, włożyć kostki cukru i plasterek cytryny. Na koniec wlać winiak, zamieszać i szybko podawać.
 |  |  |  | Region:  Kuchnia polska |  |  |  | Przepis czytano już 6479 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |